URGENT

Malgrat registra un 80% d’ocupació hotelera aquesta Setmana Santa

Compartiu aquesta història

 

La majoria d’establiments hotelers i càmpings de la localitat ja han obert portes per la temporada d’enguany i ja no tancaran fins passat l’estiu.

La primera prova de foc ha estat la Setmana Santa, on el municipi ha aconseguit una ocupació d’entre el 80 i el 90% segons les dades facilitades per l’empresa pública Malgrat Turisme SL, que ha valorat positivament el nombre de visitants que ha rebut Malgrat aquests dies.

Malgrat Turisme SL destaca a més que també hi ha hagut molts d visitants al municipi que no han fet nit a Malgrat i que per tant no estan en aquests percentatges.

Per aquesta setmana santa han obert els 11 campings del municipi i 18 dels 19 hotels que hi ha a Malgrat, ja que un d’ells està ara com ara en remodelació, i espera poder obrir a l’estiu reformat i transformat en un hotel 4 estrelles.

La següent prova de foc pels hotelers malgratencs serà la propera setmana, coincidint amb el pont del primer de maig que per alguns oferirà 4 dies de festa.

Una setmana després, la celebració al circuit de Catalunya del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, que tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de maig, també portarà, segons les previsions de Malgrat Turisme SL, visitants als hotels de Malgrat.

El nombre de turistes estrangers que han visitat Catalunya els tres primers tres mesos d’aquest any s’ha situat en 2 milions i mig de persones, cosa que suposa prop d’un 10% més que l’any abans, segons l’enquesta que elabora el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme. En concret, el març van venir a Catalunya 1 milió de persones, un 5% més que el març de l’any passat, quan a més, hi va haver la Setmana Santa.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics