URGENT

Es suspèn el Festival de Corals de Malgrat per falta de participants inscrits

Compartiu aquesta història

 

L’empresa pública Malgrat Turisme SL ha decidit suspendre el Festival Internacional de Corals, que havia de celebrar-se aquest proper cap de setmana al municipi, després que només s’hagin inscrit 4 grups a l’edició d’enguany.

L’any passat, en aquest certamen, hi van participar 7 grups corals.

Fins fa 2 anys aquest festival es feia coincidir amb el Festival Internacional de Bandes de Música, que es fa a l’octubre, però es va decidir desvincular-lo per atreure més grups. Així es va decidir moure la trobada de corals al mes d’abril per donar-li més protagonisme.

Ara l’empresa organitzadora del certamen i el jurat tècnic es reuniran per tal de valorar els motius de la manca d’interès en l’edició d’enguany. En aquest sentit s’apunta al canvi de dates, per la crisi o bé per les exigències que se’ls demana a l’hora de participar en aquest festival.

Precisament en aquest sentit Malgrat Turisme SL no descarta canviar les bases del concurs de cara a l’any vinent per tal de poder facilitar la participació dels grups i poder celebrar el certamen.

D’aquesta manera es descarta, d’entrada, la suspensió definitiva del festival, ja que l’empresa explica que hi ha corals holandeses i franceses interessades en participar en el festival de l’any que ve.

Tot i que el festival s’ha suspès, dues de les 4 corals que s’hi havia apuntat seran a Malgrat aquest cap de setmana.

Prendran part en un concert que tindrà lloc demà al local social de la Barretina Vermella. Els dos grups, que venen d’Itàlia, compartiran escenari amb les corals locals Contrapunt i Atzavara.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics