URGENT

Detenen un jugador del Calella per agredir brutalment a un altre de Badalona

Compartiu aquesta història

 

Avui ha passat a disposició judicial el jugador de l’equip de futbol Ecua Calella acusat d’agredir un jugador de l’equip de veterans del Lloreda de Badalona aquest cap de setmana.

L’agressió es va produir dissabte quan un jugador local, que estava estès a terra, va rebre nombroses puntades de peu a l’esquena que suposadament li va propinar l’acusat.

El partit ja havia acabat i el detingut, que havia estat expulsat per l’àrbitre, va tornar a saltar al camp i va agredir el rival. Des del primer moment, l’agredit va advertir que no tenia sensibilitat a les cames, per això es va trucar a una ambulància que el va traslladar a l’Hospital de Can Ruti, on va ser operat d’una lesió medul•lar.

La víctima es troba ingressada en estat molt greu a l’Hospital Germans Trias i Pujol i, segons apunten algunes fonts, podria quedar paraplègic a causa dels cops rebuts a l’espinada.

Els jugadors del Lloreda afirmen que els contraris els van estar atacant durant tot el partit mentre que el president de Calella diu que no es pot saber qui va protagonitzar l’agressió.

El suposat agressor va ser detingut pels Mossos el mateix dissabte.

La policia va haver de desplaçar diverses patrulles per evitar més incidents entre els jugadors i les aficions dels dos equips.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics