URGENT

Detenen un lladre que revenia els objectes sostrets en una fira d’antiguitats de Calella

Compartiu aquesta història

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home, de 41 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Cebrià de Vallalta com a presumpte autor de quatre robatoris a domicilis de la Urbanització Can Palau de St Cebrià. L’home revenia els objectes sostrets en una parada de la seva propietat situada a la Fira d’Antiguitats de Calella.

La investigació es va iniciar a principis del mes de febrer quan els agents van tenir coneixement que s’havien comès dos robatoris en aquesta urbanització. Posteriorment i durant el mes de març, es van produir dos fets més, la qual cosa va fer sospitar a la policia que darrera aquests robatoris hi podia haver la mateixa persona.

Els objectes sostrets eren majoritàriament antiguitats, motiu pel qual es va dissenyar un dispositiu policial a la Fira d’antiguitats de Calella.

El passat 10 d’abril els agents van poder detectar que un home, que va acabar detingut, intentava vendre part dels objectes sostrets, des d’una parada d’aquest mercat.

Per aquest motiu, aquests objectes van ser comissats pels agents i posteriorment van poder ser reconeguts per les víctimes dels robatoris als quals se’ls va fer lliurament.

 

Per tot plegat, els agents van detenir l’home al qual li van imputar els quatre robatoris coneguts en la urbanització de St Cebrià.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics