URGENT

L’amateur perd 2 punts a l’últim minut

Compartiu aquesta història

Finalment l’equip va cedir un empat contra l’Unió Girona, el 15è classificat a la lliga.

L’empat a 0 es va mantenir fins al minut 65, quan Muñoz va marcar el gol del PLF. Tot semblava que el partit acabaria amb aquest resultat favorable als locals, però al minut 90 els gironins van acabar empatant. Un empat que sap a poc als palafollencs que veuen com s’allunyen de les places d’ascens de categoria.

Ara l’amateur és 3r a 9 punts del líder, que també va empatar i a 8 del segon classificat, a falta de 5 jornades pel final del campionat.

La propera jornada l’equip jugarà al camp del St. Antoni que és 6è a la taula

L’infantil es va imposar al municipal palafollenc per 4 a 1 al Ca La Guido de Blanes. Juan va avançar als locals i després de l’empat dels blanencs, l’infantil va començar el festival golejador amb gols de Jordi i 2 de Noel.

El proper rival dels palafollencs serà l’Olímpic Malgrat 5è a la taula. Un equip que té actualment 7 punts més que el PLF que està just per sota a la taula com a 6è a la classificació.

El cadet palafollenc també ha guanyat aquest cap de setmana per 0 a 3 a la Vidrerenca. Els gols els van marcar Ayoub, Clapes i Wilmar. L’equip és 3r, però molt lluny de les primeres posicions del campionat. Ara com ara el líder està a 15 punts i el segon classificat a 7.

L’equip palafollenc jugarà la propera setmana a casa contra el Blanc i Blava de Lloret, que és 9è a la taula.