PLF reforça l’assessorament i el suport als emprenedors

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Ajuntament s’ha adherit al programa “Catalunya Emprèn”, una iniciativa coofinançada pel Fons Social Europeu, el Departament d’Empresa i Ocupació i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Aquesta integració significa la possibilitat d’oferir tot un seguit de serveis nous com ara l’assessorament en el procés de creació d’empreses per avaluar la viabilitat de les idees empresarials, contribuir a la creació d’empreses de qualitat, així com també oferir un seguiment tècnic durant els tres primers anys de vida de l’empresa o l’acompanyament específic de projectes d’economia social o cooperativa.

Entre la resta de serveis del programa hi ha també l’orientació per analitzar, valorar i comparar les idees empresarials, la informació, assessorament i mediació sobre l’accés al finançament o la informació i assessorament sobre el traspàs de negocis.

La principal eina d’aquest nou programa en el que s’ha adherit l’Ajuntament és un portal web del on es pot trobar informació, assessorament i exemples d’internacionalització d’empreses, però també de com fer una projecció real de vendes o del perfil d’emprenedors que existeixen. El web dóna accés a serveis molt específics com són Portal Feina Activa Servei d’Ocupació de Catalunya o al Canal Empresa.

Els interessats en el servei el primer que han de fer és entrar al portal web de Catalunya Emprèn, i demanar assessorament tot seleccionant el filtre del territori Barcerlona, Maresme i Palafolls. Un cop complimentat el formulari i enviat, en pocs dies es rep la resposta del tècnic municipal per tal de concertar una entrevista amb l’interessat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics