Campoy respon al govern català que no li tindrà fe cega amb el procés sobiranista

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa unes setmanes la vicepresidenta del govern català, Joana Ortega va enviar una carta a tots els ajuntaments demanant col•laboració en el procés de la consulta sobiranista, entorn a la cessió del padró municipal.

L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy ha respost la carta d’Ortega amb una nova missiva que va enviar a principis d’aquest mes i que ara s’ha donat a conèixer.

Campoy li pregunta a la vicepresidenta si el que demana és lleialtat o fidelitat als alcaldes i alcaldesses catalans. En aquest sentit afirma que té tota la lleialtat de l’Ajuntament de Malgrat si el procés compleix la llei, però que, per contra, no compta amb la fidelitat cega del consistori malgratenc.

Aprofitant que Ortega demana la col.laboració als Ajuntaments, Campoy també li en demana per saldar els deutes que la Generalitat té amb les administracions locals i contra les retallades a les llars d’infants, escoles i d’altres que afecten als ciutadans.

Diu que els ajuntaments estan treballant per buscar excedents d’aliments i donar sortida a les situacions de pobresa que es donen als ciutadans a l’espera d’un compromís del govern català.

En referència a la consulta del novembre, Campoy es compromet a complir el que diguin les lleis, reiterant la seva lleialtat al govern. Creu que no és adient fer un acte de fe a cegues al camí de la consulta, un camí que Campoy no veu amb claredat on porta.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics