El grup Liar Desire guanya el concurs de música de Figueres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La banda de rock palafollenca s’ha imposat a la final del concurs de música jove Joan Trayter que es va celebrar la nit de dijous a divendres a l’Embarraca’t de les fires de Figueres. Liar Desire va aconseguir un premi en metàl•lic de 1.000 euros i la possibilitat de gravar als estudis Music Lan d’Avinyonet de Puigventós, fundats per Joan Trayter, a la memòria del qual està dedicat aquest premi. Els altres dos grups finalistes van ser Senda i Mocambo, que van rebre un taló de 200 euros en material musical per gentilesa del Grup Vivaldi i un xec de 150 euros. El jurat va triar els tres finalistes entre les divuit formacions que es van presentar a aquesta edició del premi.

Format a principi del 2011 a PLF, Liar Desire està format per Aida Velázquez, a la veu i guitarra rítmica; Sergio Perez i Aitor Gálvez, com a guitarres solistes; Albert Susmozas, a la bateria, i Carlos Peñafiel, als teclats. Van començar com un grup de versions de rock i derivats, però aviat van introduir temes propis mentre fan concerts a les poblacions pròximes com Tordera, Lloret de Mar i òbviament a PLF.

Ara el grup té previst publicar el seu primer disc aquest setembre i abans té programats diversos concerts propers. El 17 i el 24 de maig a Lloret de Mar, el 6 de juny a Blanes i el 3 d’agost a les barraques de Caldes de Malavella.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics