L’Esplai enceta la celebració del seu 20è aniversari amb una exposició al MiD

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’ahir dilluns i fins a finals de mes es pot visitar a la sala d’exposicions del MiD l’exposició Fem 20 anys de l’Esplai El Pas.

Amb aquesta exposició els actuals monitors de l’entitat volen commemorar els 20 anys de l’esplai, que va néixer com a entitat enfocada a l’educació en el lleure dels infants de PLF amb activitats dirigides els dissabtes a la tarda al centre parroquial i que amb el temps s’ha laïcitat, però continua oferint activitats com jocs, gimcanes, cançons i excursions amb un rerefons educatiu.

Aquesta mostra del MiD és part de la programació d’activitats per celebrar l’aniversari que tindrà com a jornada central el proper 17 de maig, quan es farà una gran celebració oberta a tot el poble amb tallers, cercaviles, jocs gegants i d’altres activitats al centre de PLF i amb la presència d’altres esplais.

La mostra que es pot visitar al MiD proposa diferents zones expositives, com per exemple, sortides i colònies o una galeria amb els diferents monitors que han passat per aquesta entitat en aquests 20 anys. Tota l’exposició proposa fer un recorregut temàtic per la història de les activitats promogudes des de l’esplai.

Des de la seva fundació l’Esplai El Pas és una associació voluntària sense ànim de lucre que durant anys també es va encarregar de la gestió del casal d’estiu i de les colònies.

L’exposició que es va obrir ahir vol donar a coneixer la filosofia de l’entitat on es posa el joc, les sortides i les cançons com a element clau en el desenvolupament personal i interpersonal dels infants, complementant la seva educació formal amb valors per la construcció de la persona des de petits.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics