Campanya per netejar la imatge turística de Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi està preocupat per mantenir la seva imatge de destinació turística de primer ordre, lluny de l’estigma de sol platja i borratxera.

Així Lloret Turisme, entitat de promoció turística de Lloret, ha presentat una campanya amb la intenció de demostrar que Lloret és més que aquests tòpics.

Primer es va realitzar un estudi a les xarxes socials per trobar comentaris crítics, basats en realitats, tòpics i desconeixement de la ciutat.

La ciutat va contactar amb alguns dels usuaris crítics per convidar-los a Lloret i gaudir d’un dia ple d’experiències per demostrar que el municipi podia oferir més del que havia deixat escrit al seu comentari a les xarxes.

El consistori afirma que es pretén buscar les experiències de persones reals per donar la volta als tòpics i mostrar la àmplia oferta turística de la destinació.

A partir d’avui la campanya de viure Lloret serà visible a diferents suports com autobusos de Barcelona i àrea metropolitana, a les línies 1 i 4 del metro de Barcelona i, a partir de divendres, a mitjans de premsa escrita i online així com a la televisió.

Fa pocs dies es feia públic que Lloret de Mar era la tercera destinació en recaptació de la taxa turística i els diners recaptats es destinaran a una campanya de promoció que mantingui les dues línies de treball actuals; el reposicionament de marca i l’oferta de Lloret de Mar durant tot l’any.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics