Oncolliga obre sucursal a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper dissabte es farà a la casa Saladrigas i al passeig de mar de Blanes la presentació de la nova delegació de la Fundació Oncolliga Girona a la ciutat veïna.

Tot i que aquesta entitat fa 20 anys que dona servei a Blanes, ara és vol reforçar amb un equip de voluntàries que engeguem aquesta delegació de l’entitat a la vila.

 

La Fundació Oncolliga Girona, lliga catalana d’ajuda al malalt de càncer, té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i dels seus familiars a les comarques de Girona.

Per assolir aquest objectiu ofereixen diferents serveis com ara programes socials, per oferir material específic pels malalts, programes assistencials amb servei de fisioteràpia a domicili o atenció psicooncòlogica, programes de prevenció i programes de formació.

Tots aquests serveis es financen, principalment, a través dels actes benèfics que organitzen les diferents delegacions, com marxes populars, festes benèfiques i concerts solidaris, entre altres activitats.

És per això que l’entitat remarca la importància de participar en les iniciatives que engeguen per tal de poder dotar de recursos els diferents programes que desenvolupa Oncolliga.

Tot i que la presentació es farà aquest dissabte, la delegació blanenca ja té actiu una plana al facebook des d’on informar-se de les activitats i de les diferents accions en marxa a Blanes.

La primera activitat, més enllà de la presentació, serà una marxa el dia 18

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics