Comissen una furgoneta plena d’embotit robat a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La Policia Local de Malgrat ha imputat aquest dilluns a 3 dones com a presumptes autores d’un delicte de furt després de comprovar que la furgoneta on viatjaven estava carregada d’embotits i formatges, que posteriorment es va comprovar que havia estat sostret de diferents establiments comercials.

Segons expliquen fonts municipals, la policia va descobrir el robatori després de d’identificar una dona que stava orinant en mig de la via pública al carrer Roger de Flor de la localitat.

L’agent policial volia simplement multar-la per incomplir les ordenances de civisme i convivència, però de seguida es va adonar que la dona estava acompanyada per dues més que estaven dins d’una furgoneta.

La Policia va comprovar el vehicle i va localitzar una gran quantitat d’embotits i formatges que havien estat sostrets de diferents supermercats.

Segons les mateixes fonts, a la furgoneta es va trobar una 15a de fuets, gran quantitat de formatges, una 20a de llonganissa i també pernil. Tot un seguit de productes pendents de quantificar el seu valor, que s’haurien robat per, suposadament, revendre després.

Ara com ara la Policia de Malgrat ha identificat un dels supermercats on s’hauria comès el furt. Es tracta d’un establiment de Malgrat de Mar, que segons fonts policials podrà recuperar el menjar.

Les tres dones, veïnes de Badalona, han estat imputades per un delicte de furt. A més, la que orinava al carrer ha estat sancionada amb una multa de 200 euros per incompliment de l’ordenança de civisme de Malgrat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics