URGENT

Lloret es prepara per rebre uns 5000 fans de la fórmula 1

Compartiu aquesta història

 

Lloret de Mar comença a rebre els primers seguidors del Gran Premi de Fórmula 1 que té lloc aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya.

L’Ajuntament de Lloret, amb el suport del Circuit, ha organitzat per segon any el “Lloret Formula Weekend”, un cap de setmana ple d’activitats relacionades amb el motor i la F1. La novetat estrella d’aquest any és el motorshow, l’exhibició al passeig de Lloret dels monoplaça de Senna, Schumacher i de la Rosa previst per demà divendres i dissabte a les 6 de la tarda i diumenge a les 11 del matí, i la possibilitat de pilotar un Ferrari. En total hi haurà 6 monoplaces a Lloret.

A més, es complementarà amb una nova edició del Lloret Night Shopping demà a la nit, quan les botigues podran tenir obert fins a dos quarts d’una de la matinada.

De cara a dissabte, la Cadena Ser oferirà un concert a la ciutat.

S’espera que uns 5.000 seguidors estaran allotjats a Lloret aquest cap de setmana en motiu del Gran Premi de Catalunya de Formula1a través dels diferents operadors turístics. Uns visitants que provinents sobretot de la resta de l’Estat, Anglaterra, França i també Rússia.

L’ajuntament afirma que la sintonia entre els organitzadors del campionat i Lloret és molt bona, pel que la continuïtat del Formula Weekend sembla que està garantida, ja que l’esdeveniment té molt bons resultats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics