URGENT

El secretari del PP a BCN condemna les amenaces als regidors de PLF

Compartiu aquesta història

Segons apareix en diferents mitjans de comunicació, com ara a La Vanguardia, el secretari general del Partit Popular a la demarcació de Barcelona , Alberto Villagrasa , ha qualificat d’antidemocràtics, feixistes i estalinistes els atacs rebuts a les diferents seus del Partit Popular.

Villagrasa ha condemnat ” l’assetjament que pateixen càrrecs polítics de diferents municipis de la província de Barcelona ” i ha lamentat que “molts d’aquests atacs es repeteixen cada cert temps”.

En aquest sentit ho ha exemplificat en les pintades en habitatges de membres del PP al Prat del Llobregat, les pintades amb insults a seus com a la de Calella i també a les amenaces als regidors a poblacions com St Boi i Palafolls que, segons Villagrassa, va obligar als regidors del PP a sortir escortats de l’Ajuntament per les forces de seguretat.

Per a Alberto Villagrasa ” el procés independentista està dividint i enfrontant la societat catalana , i està portant a un clima de crispació d’alguns membres de formacions polítiques ” . El secretari provincial ha defensat les idees polítiques del PP i ha reiterat que seguiran defensant amb orgull la unitat d’Espanya davant dels qui volen dividir el país.

Avui al programa Assumptes Interns ens acompanyarà el regidor portaveu del PP, Óscar Bermán, a qui preguntarem per aquestes amenaces.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics