PLF ja disposa d’una cartografia topografica urbana en 3 dimensions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’ajuntaments de Palafolls l’actualització de la cartografia topogràfica urbana digital 3D, escala 1:1000, del nostre municipi, elaborada per l’Àrea de Territori i Sostenibilitat d’aquesta administració provincial.

La cartografia topogràfica digital urbana digital és una eina essencial per als ajuntaments ja que s’utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, la cartografia del cadastre o les xarxes de serveis i equipaments d’acord amb els estàndards i normatives vigents. L’actualització de la cartografia facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques.

Per a Palafolls s’han cartografiat les 1.086 ha del municipi, tant les hectàrees de primera implantació corresponent al creixement del cada municipi, com les actualitzacions d’edificacions, vials o indústria. Així mateix, s’ha cartografiat el sòl rústec necessari per a la planificació urbanística i la gestió municipal.

La cartografia està realitzada a partir d’un vol que es restitueix per fotogrametria amb treball de camp i conté quatre fitxers amb l’altimetria, planimetria, toponímia i vialer del sòl urbà de cada municipi, d’acord amb les especificacions tècniques de la Diputació de Barcelona reconegudes per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya.

En el marc del suport als serveis i les activitats locals, la Diputació de Barcelona assumeix la totalitat de l’import d’aquests treballs, que en el cas de PLF ha suposat una despesa de prop de 47 mil€.

La cartografia lliurada s’ha realitzat en els formats Microstation, Autocad i PDF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics