Pocs actes electorals a PLF pels comicis europeus

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquesta mitjanit ha començat la campanya electoral per les eleccions europees que es faran el proper dia 25. Uns comicis que a PLF deixaran pocs actes dels partits.

Així el PSC preveu fer una pàrada al mercat setmanal el proper dissabte dia 17, tot i que l’acte principal a la nostra zona serà a Malgrat el dia 16 amb la presència de l’alcaldessa de Sta Coloma de Gramanet i diputada al Parlament Núria Parlon.

El PP té previst muntar carpes informatives al nostre municipi, una bustiada amb informació electoral i un acte sense data fixada.

Per la seva banda ERC no té previst realitzar cap acte de campanya a la nostra vila, però sí se’n farà a poblacions veïnes.

CiU tampoc té cap acte previst per aquests dies de campanya a la nostra vila i es suma a les iniciatives de poblacions properes

Iniciativa avui té una furgoneta informativa a la Plaça Joaquim Ruyra que també es mourà pel municipi donant informació. A més preveuen un altre acte encara per fixar.

Totes les formacions aprofitaran la campanya per fixar cartells i pancartes electorals arreu del municipi i sobretot als plafons expressament instal•lats en diferents punts de la nostra localitat.

La campanya electoral acabarà el 23 de maig, el 24 serà la jornada de reflexió i l’endemà diumenge serà el dia de les votacions.

A PLF hi haurà 3 col•legis electorals, amb 8 meses en total, una menys de les habituals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics