Victòria dels principals equips de futbol

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’amateur ha guanyat per la mínima aquesta setmana a l’Hostalric, gràcies al gol d’Svetomir al minut 80 del partit. Així Svetomir continua com a màxim golejador dels palafollencs amb 12 dianes en 25 partits jugats.

Ara l’amateur és 3r a la taula a 8 del 2n, el Tordera, que ha perdut a Blanes aquesta setmana i a 12 de l’Aro que és líder indiscutible.

La propera jornada jugarà contra Vilatargués, 8è a la classificació amb 49 punts, 13 menys que els palafollencs.

El cadet també s’ha imposat aquesta setmana a l’Hostalric. En aquest cas per 3 a 2, després d’un partit molt igualat. Va començar marcant el PLF amb gol de Toni, i l’Hostaric va donar la volta al marcador amb un 1 a 2. Finalment dos gols d’Ayoub van acabar decantant el partit pels locals. 3 punts més que situen el PLF com a 3r amb 59 punts. La propera jornada jugaran al camp de l’Olimpic Malgrat, 7è a la classificació amb 37 punts.

L’infantil palafollenc també ha guanyat aquiesta jornada al municipal i contra el Cassà per 2 a 0 amb gols de Troncoso i Noel. Tots dos a la primera part del partit. Ara l’equip és 6è amb 39 punts, 10 més que el seu rival d’aquest proper cap de setmana, el Blanes C que està just per sota dels palafollencs a la classificació, és a dir 7s.

La propera jornada serà l’última per a molts equips del club palafollenc. En repassarem els calendaris divendres a l’informatiu.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics