Miguel Poveda, Els Amics de les Arts i Mishima a l’Arts d’Estiu d’enguany a Pineda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja s’ha donat a conèixer el cartell de la quarta edició del festival Arts d’Estiu de Pineda, que es consolida noms destacats de la música, la màgia i amb espectacles de destacats còmics.

L’edició d’aquest any es va presentara finals de la setmana passada en un acte a la Torre Agbar de Barcelona. El festival passa a anomenar-se ‘Arts d’Estiu Costa Barcelona’ i es celebrarà a Pineda entre el 4 de juliol i el 30 d’agost, els divendres a l’Espai Sant Jordi.

Els humoristes Leo Harlem i Sergio Olalla encetaran el cicle el 4 de juliol. Una setmana després actuarà la coral coneguda gràcies a un programa de TV3 ‘Deu de veu’ i el 18 de juliol, actuarà el cantant Sergio Dalma. Mishima serà el grup convidat el 25 de juliol, i l’humorista Carlos Latre, l’1 d’agost.

Els amics de les Arts actuaran el divendres 8 d’agost i el cantant Miguel Poveda, el dia 15 d’agost. Tancaran el cicle d’enguany Els pets el dia 22 agost i El Mago Pop, considerat com el millor mag de tot l’Estat, el dia 30.

Per cada una de les actuacions hi haurà un aforament de 1200 persones i tot el festival Arts d’Estiu Costa de Barcelona, té un pressupost de 220.000 euros, sobretot per fer front als catxets dels artistes ja que el Centre Cultural hi aporta els voluntaris que ajuden a realitzar aquest festival, que en les seves 3 primeres edicions ha estat un puntal de l’activitat cultural de la zona.

RP i Arts d’estiu tornaran a col•laborar un any més i aquesta emissora podrà oferir entrades als seus oients en el tradicional programa especial d’estiu d’aquesta ràdio.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics