Xerrada sobre el futur econòmic d’un Estat Català

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Palafolls per la Independència ha organitzat una Xerrada-Col•loqui per aquest dijous al vespre amb el Centre Català de Negocis (CCN), una associació d’empresaris, directius i professionals desvinculat de qualsevol partit polític que defensen un Estat propi, per tal de garantir el futur del teixit empresarial català.

A la xerrada de demà el ponent serà Francesc Gimenez, membres del Centre Català de Negocis i que exposarà, per exemple la viabilitat econòmica d’una suposada Catalunya independent.

La trobada, que començarà a 2/4 de 9 i durarà unes dues hores segons les previsions, vol presentar dades que refermarien aquesta viabilitat.

El Centre Català de Negocis explica que cada any s’envien a Madrid 16.500 M€ que després no tornen a Catalunya. Uns diners que si es quedessin a casa nostra ajudarien a baixar impostos, augmentar les pensions i dotar el fons català de reserva, realitzar infraestructures d’estat, invertir en polítiques socials i innovació i en despeses d’estat com les contribucions a la Unió Europea, ambaixades, etc.

Aquesta organització defensa Catalunya seria el quart país d’Europa amb major renta per càpita i que una Catalunya independent generaria nous llocs de treballs, passant, segons estudis, del gairebé 23%, fins un entre 4-7%.

La xerrada serà demà al vespre a la sala d’actes del MiD.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics