L’Esplai celebra el 20è aniversari amb una gran festa popular

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte l’entitat dedicada al món del lleure celebra els seus primers 20 anys d’existència i ho farà amb una gran festa que ocuparà d’activitats tota la jornada.

Tot i estar destinades especialment a la mainada, totes les activitats estan obertes a tot el poble, amb la voluntat de donar-se a conèixer i compartir l’aniversari amb el municipi.

Així a quarts de 10 del matí, hi haurà xocolatada, per donar pas a contes infantils, jocs gegants i inflables. Tot plegat es farà a la Pl. De les Valls d’Ax i voltants. Una plaça on a banda de les activitats més infantils hi haurà una fira d’artesania i d’entitats de PLF, en la que hi serà bona part del teixit associatiu del municipi. Ho expliquen en Josep Ribas i la Marian Delgado, monitors de l’esplai.

Ja pels més adults a les 11 es farà un vermut amb contes per adults i a partir de 2/4 d’1 hi haurà actuacions de diferents entitats locals, com ara els castellers i els geganters, entre d’altres. Unes actuacions que conduiran als participants al dinar popular que es farà a les 2 al patí exterior del Palauet.

Ja a la tarda, es farà una actuació de màgia i a les 5 es farà l’acte de la bufada d’espelmes per celebrar l’aniversari d’aquesta entitat.

Les activitats continuaran a quarts e 6 amb una actuació de l’Improshow i amb un concert de l’animador infantil Jaume Barri.

Tot plegat es rematarà amb una gincama organitzada pels monitors de l’esplai, que per la celebració de demà han convidat a d’altres esplais catalans que passaran el dia a PLF. La celebració que acabarà amb un sopar ja pels nens i nenes actuals de l’esplai i els altres centres convidats.

A banda de la celebració de demà, continua activa l’exposició al Mid que repassa aquests primers 20 anys d’activitat de l’entitat, que continua amb la filosofia amb la que va començar llavors; educar als infants del nostre municipi en valors a través dels jocs, cançons i sortides.

Actualment a l’esplai hi participen un centenar de nens i nenes de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics