A mitjans de juliol es posarà en marxa la nova zona verda per a residents a St Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de PLF informarà en els propers dies als veïns d’aquesta zona de l’entrada en funcionament de l’àrea verda d’estacionament. Aquesta zona especial, que començarà a funcionar la 2a quinzena de Juliol, estarà limitada i exclusivament hi podran estacionar els residents de la nostra vila.

Seran uns espais especials pintats de verd, en els que s’hi podrà estacionar de forma gratuïta si es disposa d’un distintiu que repartirà l’Ajuntament de PLF, i que acreditarà ser resident del nostre municipi.

Amb aquesta mesura es vol donar una solució a la manca d’aparcaments que hi ha al barri de St Lluís, que s’agreuja a l’estiu, quan centenars de turistes visiten el parc aquàtic de Marineland. I és que des de l’any passat el dofinari fa pagar per estacionar al seu aparcament, cosa que fa que molts visitants busquin estacionament gratuït pels carrers del Barri.

Segons informa l’Ajuntament, cada vehicle tindrà un adhesiu, marcat amb la matrícula del cotxe, amb la indicació de resident. Amb aquesta acreditació es podrà estacionar en qualsevol plaça de la zona verda del barri de St Lluís, mentre que els visitants només ho podran fer a les zones que no estiguin marcades de verd.

El consistori puntualitza que les persones empadronades i que utilitzin vehicles d’empresa també podran estacionar en aquestes zones. Ho ha explicat el regidor d’urbanisme, Josep Rueda.

El sistema de zona verda funcionarà de moment només al barri de St Lluís, i a l’estiu, però estarà preparat per instal.lar zones verdes arreu del municipi i durant tot l’any si la mesura resulta efectiva.

De moment s’habilitaran com a zona verda els carrers principals del barri i les zones més properes al Marineland.

El consistori ha convocat una reunió ple proper dimarts dia 27 a les 8 del vespre al Forroll, per tal de resoldre els dubtes i explicar el funcionament d’aquest nou sistema que es posarà en marca d’aquí a 2 mesos.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics