Malgrat fa demà la 10a edició de la Fira de Primavera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

A partir de la 9 del matí i fins al vespre els carrers del centre del municipi estaran plens de parades d’artesans, firaires, comerciants locals i entitats, que participaran a la 10a edició de la Fira de primavera del municipi.

La fira, que gaudeix de bona acceptació, acostuma a reunir una 60a de parades entorn als carrers més cèntrics com són els carrers Carme, Mar, Desclapers i Ramon Turró.

Malgrat acostuma a fer una fira al maig i una altra d’Hivern que es fa tradicionalment al febrer. A banda d’aquestes, el municipi organitza d’altres certàmens com el mercat de St Nicolau, al desembre i una a l’estiu que es fa a la zona més turística.

De fet totes aquestes fires les organitza l’empresa Malgrat Turisme, l’encarregada de dinamitzar l’oferta turística del municipi, per tal d’atreure visitants tant d’un dia com amb pernoctacions a la localitat veïna.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics