URGENT

PLF treballa en una Ordenança de Civisme i Convivència que multarà la prostitució

Compartiu aquesta història

 

La secretaria de l’Ajuntament ja té l’esborrany d’aquesta futura nova ordenança que vol regular els comportaments incívics a la nostra vila, per fomentar el clima de convivència i benestar general de la comunitat.

El text ha sortit després que l’hagi treballat una comissió creada amb representants tècnics i polítics de cada formació política i podria estar en vigor a finals d’aquests any. Ho explica el cap de la Policia de PLF, Toni Carrera.

Aquest nou text normatiu, preveu regular l’ús i el comportament en els espais públics, els sorolls, les festes, la salubritat, i d’altres aspectes. A més s’inclouran les normatives ja vigents de tinença d’animals o de Sorolls i vibracions al nostre municipi.

Aquesta Ordenança de Civisme i Convivència penalitzarà l’exercici de la prostitució a PLF, amb sancions tant a prostitutes com a clients.

Ara fa uns anys, Tordera va aplicar una normativa similar que ha permès al municipi reduir el nombre de prostitutes a la carretera NII. Una activitat, que s’ha desplaçat a d’altres municipis on no hi ha regulació, com és el cas de PLF.

El cap de Policia de PLF afirma que a la nostra vila no hi ha hagut un repunt de la prostitució a la carretera, però igualment quedarà reflectit a la nova ordenança.

Tot i que el text definitiu de la nova Ordenança encara no s’ha donat a conèixer, la nova normativa regularà la venda ambulant al municipi, sancionarà a qui orini, consumeixi alcohol o llenci residus a la via pública. Però també a qui netegi el seu vehicle al carrer, qui doni de beure a la mascota en una font pública o a qui retiri residus dels contenidors de la recollida municipal.

A falta del text aprovat definitivament, les sancions serien dividides en 3 tipus: Les infraccions lleus, amb sancions de fins a 300 €, les greus fins a 600 € i les molt greus que poden arribar als 1.000 € .

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics