PLF treballa en una Ordenança de Civisme i Convivència que multarà la prostitució

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La secretaria de l’Ajuntament ja té l’esborrany d’aquesta futura nova ordenança que vol regular els comportaments incívics a la nostra vila, per fomentar el clima de convivència i benestar general de la comunitat.

El text ha sortit després que l’hagi treballat una comissió creada amb representants tècnics i polítics de cada formació política i podria estar en vigor a finals d’aquests any. Ho explica el cap de la Policia de PLF, Toni Carrera.

Aquest nou text normatiu, preveu regular l’ús i el comportament en els espais públics, els sorolls, les festes, la salubritat, i d’altres aspectes. A més s’inclouran les normatives ja vigents de tinença d’animals o de Sorolls i vibracions al nostre municipi.

Aquesta Ordenança de Civisme i Convivència penalitzarà l’exercici de la prostitució a PLF, amb sancions tant a prostitutes com a clients.

Ara fa uns anys, Tordera va aplicar una normativa similar que ha permès al municipi reduir el nombre de prostitutes a la carretera NII. Una activitat, que s’ha desplaçat a d’altres municipis on no hi ha regulació, com és el cas de PLF.

El cap de Policia de PLF afirma que a la nostra vila no hi ha hagut un repunt de la prostitució a la carretera, però igualment quedarà reflectit a la nova ordenança.

Tot i que el text definitiu de la nova Ordenança encara no s’ha donat a conèixer, la nova normativa regularà la venda ambulant al municipi, sancionarà a qui orini, consumeixi alcohol o llenci residus a la via pública. Però també a qui netegi el seu vehicle al carrer, qui doni de beure a la mascota en una font pública o a qui retiri residus dels contenidors de la recollida municipal.

A falta del text aprovat definitivament, les sancions serien dividides en 3 tipus: Les infraccions lleus, amb sancions de fins a 300 €, les greus fins a 600 € i les molt greus que poden arribar als 1.000 € .

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics