URGENT

6.673 palafollencs estan cridats a votar diumenge a les eleccions europees

Compartiu aquesta història

 

A les 9 del matí obriran els 3 col•legis electorals de la nostra població per tal de recollir els vots dels palafollencs que vulguin participar en aquests comicis. En total el cens palafollenc és de 6673 persones de les quals 25 són habitants procedents d’altres països de la Unió Europea que resideixen a PLF i que han demanat exercir el seu dret a vot al nostre poble. Aquesta xifra de possibles votants supera en 300 persones al cens de les eleccions europees de fa 5 anys.

Llavors van votar al nostre poble menys del 35% del cens, amb 2200 vots emesos.

Aquest diumenge hi haurà 8 meses electorals, una menys del que és habitual; 1 a les antigues escoles de St Genís, dues més a la Fàbrica el Forroll a St Lluís i les últimes 5 a l’escola Les Ferreries.

Les meses estaran obertes fins les 8 del vespre i els resultats no es faran públics fins que tanqui l’últim dels col.legis electorals a nivell europeu, és a dir cap a les 23h del vespre.

RP publicarà els resultats al seu web a partir d’aquella hora, i l’endemà dilluns, en els informatius, escoltarem les reaccions dels diferents partits polítics de la nostra vila.

Ara fa 5 anys, el partit més votat a la nostra vila, amb un 37% dels vots, va ser el PSC, seguit per CiU, PP o ERC.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics