URGENT

Demà es farà la 4a Milla Urbana de PLF

Compartiu aquesta història

 

A partir de 2/4 de 6 de la tarda els corredors tornaran a envair la nostra localitat. En concret l’Av de la Costa Brava que concentrarà el circuit de la quarta edició de la Milla Urbana de PLF.

Es tracta de la cursa de 1609m que es fa realitzant diferents voltes en aquesta cèntrica via de PLF. De fet aquest és el recorregut màxim per a la categoria absoluta, però cada edat té una distància diferent, fins arribar als 400m.

Ho ha explicat el tècnics d’esports de l’Ajuntament, Jordi Fitó.

La Milla urbana de PLF començarà a 2/4 de 6 de la tarda i cada 10 minuts es donarà la sortida d’una categoria diferent, fins que a 2/4 de 8 del vespre es faci el lliurament dels premis.

La planificació és la mateixa que en d’altres anys. Així al final de la competició es farà el lliurament de premis per a cada categoria. L’organització explica que tots els participants tindran medalla i que els tres classificats i el primer local de cada categoria tindran trofeu.

Per participar a la milla de PLF no cal fer inscripció prèvia, només presentar-se una estona abans de l’inici de la cursa i apuntar-s’hi. La inscripció a la competició és gratuïta.

Poc a poc la Milla va agafant volada. L’any passat van prendre-hi part unes 250 persones

Per la realització d’aquesta activitat quedarà restringit el transit i l’aparcament a l’av de la Costa Brava demà dissabte entre les 2 del migdia i les 8 del vespre.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics