Aquest vespre hi ha ple municipal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

En total 8 punts a l’ordre del dia, entre els quals la denúncia, que ahir us avançàvem, contra alguns missatges a les xarxes socials i contra alguna de les afirmacions del manifest suposadament escrit pels agents de la policia local de PLF que són crítics amb el nou funcionament del servei.

Aquest serà el setè punt de l’ordre del dia de la sessió d’avui que començarà a les 8 del vespre i que també parlarà del servei de recollida de les escombraries, ja que es declararà desproporcionada o anormal una oferta presentada per aconseguir la concessió del servei.

Un altra dels punts a tractar aquest vespre serà entorn als polèmics aparcaments de sotagrada del camp de futbol.

També es donarà compta de la situació de morositat del consistori, a banda dels punts propis de gestió, com ara l’aprovació de l’acta anterior o els decrets d’alcaldia.

En el ple d’avui també s’ha de fer efectiva la disculpa del regidor d’Iniciativa, Juan Andrés Osorio als regidors del PP arran de la batussa del final del ple de gener, seguint la resolució judicial dictada després de la denúncia dels populars.

Com és habitual la sessió plenària serà seguida i transmesa en directe per RP i a radiopalafolls.cat a partir de les 8 del vespre. La setmana que ve trobareu també la sessió a l’apartat de ràdio a la carta del nostre web.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics