Reclamen més Mossos d’Esquadra a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres a la tarda es van fer dues reunions a la sala de plens de l’Ajuntament de Blanes amb representants de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, de l’Associació d’Hostaleria de Blanes, restauradors i membres de diversos sectors econòmics del municipi. Unes trobades que també van comptar amb la presència d’alguns propietaris o encarregats de negocis del poble, l’inspector en cap de la Policia Local de Blanes i l’inspector en cap de l’ABP dels Mossos d’Esquadra de la Selva Litoral.

Des de l’ajuntament subratllen que l’objectiu principal d’aquestes trobades era informar a tots els veïns i sectors afectats sobre l’avanç de les mesures que s’han dut a terme per frenar el brot puntual de robatoris amb força en establiments del centre de la vila que s’ha registrat durant el darrer mes i mig. Tots els assistents i sectors afectats van coincidir en demanar que a la Conselleria d’Interior que augmenti el nombre de Mossos d’Esquadra al municipi.

Tant les formacions polítiques, en junta de portaveus, com les associacions que es van reunir divendres van assegurar que tenen plena confiança en els cossos policials, però alhora consideren que la ciutat pateix una mancança històrica d’efectius dels Mossos d’Esquadra.

En aquest sentit, l’alcalde Josep Marigó recorda que en els darrers temps, el consistori ha ampliat la plantilla de la Policia Local amb sis agents més, però que això no tranquil•litza els veïns després de patir aquest brot de robatoris amb força.

Marigó afirma haver enviat un escrit al Departament d’Interior demanant un reforç d’efectius de cara a l’estiu, però ara, s’enviarà un altra missiva de totes les associacions i sectors econòmics del poble recolzant la demanda de l’alcalde.

L’alcalde diu que no es vol estirar massa la corda, i que només han demanat el reforç policial a la temporada d’estiu quan el poble s’omple de turistes.

Blanes al dia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics