URGENT

Malgrat obre la temporada de les seves platges

Compartiu aquesta història

Coincidint amb el primer de juny, aquest diumenge el municipi ha inaugurat la temporada de platges a la localitat. Això significa que es posen en funcionament tots els serveis habituals al litoral malgratenc. Tot i això no tots comencen alhora sinó que es van posant en marxa paulatinament.

Estem parlant del servei de dutxes, papareres, panells informatius o del socorrisme

Les platges de Malgrat Centre i l'”Astillero”, les més turístiques i freqüentades, ja disposen d’aquests serveis actius fins el 13 d’octubre. Les platges de la Conca i Punta de la Tordera, les conegudes com platges de PLF o de les fàbriques, els tindran a partir de St Joan i fins a mitjans de setembre.

El Servei de Salvament i Socorrisme es posarà en marxa el proper 21 de juny a les platges més turístiques i a principis de juliol a la de les fàbriques.

L’horari d’aquest servei és de 10 h a 18 h a totes les platges cada dia, de dilluns a diumenge.

Les platges de Malgrat Centre i de l'”Astillero” disposen de dutxes, zones de pícnic, papereres i cartells informatius, entre altres serveis. Les platges de la Conca i Punta de la Tordera ho tindran a partir del 25 de juny. Les novetats d’enguany són 4 zones de pícnic noves a la platja de l”Astillero” i la reubicació dels aparcaments per a bicicletes de la platja de Malgrat Centre que s’han recol•locat al costat dels passos subterranis.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics