Enxampats després de robar 280 quilos de coure en una fàbrica en desús de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons fonts de la Policia Local, prop de les dues de la matinada d’ahir dimecres, una patrulla ha aturat una furgoneta en mal estat que circulava pel Camí del Fondo, prop del polígon de Can Patalina.

Quan els agents van aturar el vehicle, el copilot va saltar de la furgoneta, fugint corrents cap al bosc que hi ha entre aquest vial i la benzinera.

Finalment l’home va aconseguir escapolir-se de la recerca policial.

Llavors els agents van comprovar l’interior del vehicle, on van descobrir 280 quilos de coure. Davant d’això, la patrulla va detenir al conductor del vehicle, que no va poder fugir. L’home, veí de Mataró i sense antecedents penals, va explicar als agents que el coure provenia de les instal•lacions en desús que la companyia Henkel té a toca de la platja.

Aquesta no és la primera vegada que saquegen l’antiga factoria de Henkel a Malgrat, que va tancar la seva producció al 2008, traslladant l’activitat a Montornès del Vallès.

Al maig del 2012, la policia local ja va enxampar a 3 persones a l’interior de l’empresa quan tenien apilats prop de 400kg de coure per endur-se’ls de la factoria. Aquests lladres es suposa que comptaven amb la connivència del vigilant de seguretat de la fàbrica que els havia facilitat l’accés a les instal•lacions.

Ara fa 3 mesos, el cos local també va detenir set persones acusades de robar 1.370 quilos de cable de coure d’aquesta mateixa empresa. El valor al mercat d’aquest botí ascendia a més de 5000 €. Aquesta grup organitzat estava especialitzat en el robatori de coure.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics