URGENT

La música del 4djazz tornarà a sonar a partir de demà

Compartiu aquesta història

El cicle enceta aquest divendres la seva 7a edició amb 4 jornades de concerts al Casal d’Avis. Seran cada divendres del mes de juny, com ja és habitual, a partir de 2/4 de 10 del vespre

4 actuacions de primer nivell, amb les que el cicle espera fer les delícies de tots els amants d’aquest génere musical, ja que el cartell d’aquest 2014 compta amb les formacions “Jazz Machin Quartet”, el duet “Horacio & Lucía Fumero”, el també duet “Amadeu Casas & Miryam Swanson” i el quintet de Bea García.

Cada concert tindrà un preu de 5 €, i les entrades només es podran adquirir el mateix dia de l’actuació, minuts abans de l’inici.

El programa d’aquesta 7a edició del 4djazz s’inicia demà amb JAZZ MACHÍN, la fusió que ha fet el grup de les cançons del reconegut Antonio Machín i el jazz. Així la sonoritat dels boleros clàssics es barreja amb els sons més jazzístics de màxima qualitat.

Aquest any, però, el certamen no tindrà un menú de sopar tancat i inclòs en l’entrada, però sí hi haurà servei de bar durant l’actuació per a qui vulgui sopar durant el concert.

El certamen compta un altre cop amb Federico Francesch com a programador musical. Francesch és també director i presentador del programa Desafinado de RP des de fa 9 anys.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics