Les catifes de flors de PLF celebren el seu 10è aniversari aquest diumenge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant tot el cap de setmana, la comissió que s’ha encarregat de recuperar aquesta tradició a PLF estarà celebrant una nova edició de les catifes de flors. Enguany una edició especial, ja que serà la 10è any consecutiu. Una efemèride que es veurà reflectida en la composició floral d’aquest cap de setmana. No serà l’únic motiu del dibuix de flors que es veurà diumenge al centre de PLF, ja que l’Esplai el Pas tindrà també el seu reconeixement, just aquest any que ha celebrat el 20è aniversari a la nostra vila.

Aquests seran els motius de les catifes d’aquest any, tal i com ens ho ha explicat Nuria Ribas, membre de la comissió de les catifes de PLF.

Altres anys el motiu havia estat el compositor Mozart, el Quixot, la Pau o el Castell de PLF.

Tot el procés de les catifes començarà dissabte a la tarda, quan a partir de les 4 es farà la tria i la neteja de les flors que s’utilitzaran l’endemà en la composició.

Es tracta de flors i fulles que provenen de donacions de veïns, dels parcs municipals de PLF o dels vivers florals del nostre municipi que també col•laboren en aquesta tradició. Diu Ribas, però, que enguany la climatologia no ha ajudat a tenir abundant material per fer la catifa de diumenge.

Tothom que vulgui pot ajudar tant dissabte com diumenge en la elaboració de la composició floral.

En aquest sentit diumenge a les 7 es traçarà el dibuix, pe tal que a partir de les 8 es comencin a col•locar les flors que donaran color a la composició. Es preveu que a les 11 estigui enllestida la catifa i que es pugui visitar fins les 7 de la tarda.

El dibuix estarà situat, com sempre, a la cruïlla dels Carrer Major i Av Costa Brava. Això obligarà a tallar el trànsit en aquesta zona cèntrica de PLF durant gran part de diumenge.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics