Inditex estudia obrir 2 nous outlets al carrer Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Davant de l’èxit de les actuals botigues de la multinacional a PLF, Inditex està buscant locals i estudiant la possible implantació de 2 noves botigues.

Així ho ha anunciat l’Ajuntament de PLF, que ha valorat positivament la reactivació del comerç al centre que ha provocat els outlets de conegudes marques d’aquesta empresa gallega. Segons l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, la proposta ja és seriosa i ja s’està elaborant els planols de les noves botigues.

Tot i que Agustí no va voler dir les marques que vindran a PLF, Ràdio Palafolls ha pogut saber que, ara com ara, s’estaria estudiant l’arribada al nostre municipi d’una botiga outlet de la marca Tempe, que és la que s’encarrega de produir tot el calçat de les altres marques que té Inditex, com ara Zara, Massimo Dutti o Stradivarius. Tempe també s’encarrega de fer els bolsos i bosses de totes les marques de la multinacional. Actualment Tempe té dues botigues outlets. Una a Elx, on està la central de la marca, i l’altre a Ourense.

L’altra botiga que aterraria a PLF no és nova. De fet es tractaria d’ampliar l’actual espai de la divisió masculina de Massimo Dutti, que actualment està integrada amb la secció femenina en una mateixa botiga al carrer Major.

Ara com ara l’espai dedicat a la roba i complements masculins de Massimo Dutti és reduït, i davant de l’èxit d’aquesta botiga, pionera dels outlets al nostre municipi, la companyia apostaria per ampliar els espais de roba masculina i femenina.

Aquestes no són les úniques botigues que es volen instal.lar al carrer Major a través de la Fundació del Molí. Segons l’alcalde hi ha altres marques interessades en portar els seus outlets al nostre municipi. Empreses com ara Punto Blanco, Guitare, Condor, Masana.

Tant les noves botigues, com les ja consolidades de Massimo Dutti, Bershka i Oysho a PLF, estaran gestionades per la Fundació del Molí d’en Puigverd. Això implicarà que les noves botigues outlets també serviran de plataforma per donar feina a persones amb malaltia mental.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics