URGENT

Alerten de la venda ambulant i irregular de peix a PLF

Compartiu aquesta història

 

La policia local de la nostra vila ha alertat a la població de la presència de persones que venen peix fresc de forma ambulant.

Segons fonts policials, aquestes persones ho farien directament en el seu vehicle personal sense les garanties mínimes d’higiene i seguretat alimentària.

La policia explica que en almenys dues ocasions en els últims 10 dies s’ha detectat la presència de venedors que circulen amb un turisme oferint peix suposadament fresc a les persones que passegen pel carrer.

Segons les mateixes fonts, són els propis veïns i comerciants els que han denunciat aquesta pràctica que, de moment, s’han localitzat al barri de Sta Maria.

Tot i això, els agents policials encara no han pogut enxampar a aquests venedors ambulants, que òbviament infringeixen les normes sanitàries més elementals, ja que la venda ambulant de producte fresc, com la carn o el peix, s’ha de fer de forma refrigerada i en condicions higièniques.

Igualment el nostre municipi té prohibida la venda ambulant a tot el terme municipal, més enllà del mercat setmana i les fires puntuals.

Per tot plegat , i perquè es tracta a més d’una activitat no legalitzada, la policia local demana que s’avisi al cos si es detecta la presència d’aquest venedor i recorda quines són les recomanacions de consum referent a la compra de peix fresc.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics