Detenen 2 menors per robar en establiments comercials de Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el passat 22 de maig dos menors de nacionalitat romanesa i veïns de Lloret, com a presumptes autors de vuit delictes de robatoris amb força, dos d’ells en grau de temptativa.

Aquests 8 robatoris es van produir en un espai de temps de 15 dies del mes d’abril d’enguany. Entre aquests establiments hi havia botigues tant de souvenirs, com supermercats i petits comerços.

El modus operandi dels autors sempre era el mateix. Escalaven des del carrer fins a la part superior dels establiments, fent ús del mobiliari urbà, ja sigui canonades o tendals, i un cop a dalt, on ja no podien ser vistos, forçaven la part superior dels terrats per tal d’accedir als locals.

Un cop a l’interior sostreien diners i material fàcil de revendre, com ordinadors portàtils, rellotges, moneders i penjolls. Fins i tot, agafaven bosses de l’establiment per poder portar el material robat.

Arran tots aquests fets, els mossos van iniciar una investigació per tal d’esbrinar l’autoria dels robatoris. Finalment, el passat 22 de maig es va detenir dos menors com a presumptes autors de vuit robatoris amb força a l’interior d’establiments, dos d’ells en grau de temptativa La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la Comissaria i seran citats a declarar davant la Fiscalia de Menors.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics