Inud’ART tanca la seva edició gironina a l’espera de venir a PLF al juliol

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Un any més, el festival inund’ART ha omplert de música, espectacles i arts visuals la ciutat de Girona. Enguany, aquest certamen multidisciplinari ha inclòs 70 propostes en la que hi participen més de 150 artistes gironins, catalans i d’arreu d’Europa. Durant tot al cap de setmana hi ha hagut des de tallers sobre la por fins a concerts, passant per recitals poètics o exposicions visuals.

 

Aquest any PLF comparteix protagonisme amb Girona. No només perquè al Juliol al nostre municipi acollirà part de les propostes que s’han vist aquests dies a la capital gironina, sinó perquè aquest dissabte passat la Banda de Palafolls es va convertir en veritables “flautistes d’Hamelín” amenitzant tota la visita guiada conjunta que ha comptat amb la presència d’alguns dels artistes participants i que ha a tret desenes de persones.

Des del passat dijous i fins ahir, la novena edició del festival inund’ART ha acollit tota mena d’activitats com recitals poètics, espectacles de circ o concerts en diferents espais de la ciutat. Fins i tot, aquest dissabte, s’ha organitzat una trobada entre artistes, ja que el festival promou la reflexió, el diàleg i la creació de sinergies entre els professionals que es dediquen al món de l’art.

Alguna d’aquestes propostes es traslladaran el proper dia 12 de juliol fins a PLF. Durant un dia el nostre municipi serà satèl•lit de l’Inund’ART presentant part dels treballs vistos aquest cap de setmana a Girona.

El novè inund’ART compta amb la col•laboració de divuit entitats del món de la cultura, i compta amb un pressupost que s’enfila fins als 70 mil euros.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics