Detenen dos joves per robar en una cafeteria i un basar xines a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els nois, de 23 i 24 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Blanes, han estat detinguts pels mossos com a presumptes autors de tres robatoris amb força a l’interior d’una cafeteria i d’un basar del municipi.

Els fets es remuntarien concretament als passats 24 d’abril i 19 de maig, quan el propietari d’una cafeteria de la vila va denunciar que uns lladres havien accedit a l’establiment forçant la porta principal de vidre. L’home denunciava el robatori de la caixa registradora amb uns 1.000 euros de recaptació el primer dia i 750 euros la segona vegada. Per últim, el 3 de maig es va produir un altre robatori amb força amb el mateix modus operandi a l’interior d’un basar.

A finals de maig, la Policia Local de Blanes va identificar dins d’un vehicle, dos joves que podien coincidir amb la descripció facilitada pels investigadors com a possibles autors dels robatoris. Durant aquesta actuació, la Policia Local els hi va comissar molta roba fosca, una palanca tipus pota de cabra, tapacolls i guants.

Finalment, el passat 3 de juny va concloure la investigació amb la detenció dels dos joves com a presumptes autors dels tres robatoris amb força.

Els detinguts, que tenen diversos antecedents, van passar el dia 3 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics