URGENT

Pineda instal•larà un semàfor a la NII

Compartiu aquesta història

Després de l’estiu, el municipi instal•larà un nou semàfor a la NII al seu pas per Pineda. En concret estarà a l’alçada de l’Església de Santa Maria, prop de l’Hotel Sabiote, segons ha fet saber l’alcalde de Pineda, Xavier Amor.

Diu el batlle que des de fa temps els veïns de la zona i els pares dels alumnes de l’escola Jaume I i Mediterrània estan demanant alguna solució er crear aquesta via.

Segons explica l’emissora municipal, en un primer moment, l’equip de govern volia instal•lar un pas soterrat amb ascensors, però motius tècnics i econòmics han fet descartar aquesta possibilitat.

Amor ha explicat que el semàfor funcionarà amb polsador, és a dir que només aturarà el trànsit quan hi hagi algú que vulgui passar. Així es vol evitar afectacions al trànsit en una carretera de gran concurrència com la NII.

El ple de l’Ajuntament de Pineda ja va aprovar una modificació de partides del pressupost que incorpora una despesa de 55.000 € per a la instal•lació d’aquest semàfor a la nacional, a l’alçada de l’Església.

A banda de veïns i pares d’alumnes, el grup municipal del PP, a l’oposició, ja va demanar en diverses ocasions al ple municipal, la instal.lació d’un semàfor a la mateixa zona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics