L’Ajuntament presenta als veïns el projecte de reforma del carrer de Baix

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al migdia la regidoria d’Urbanisme va explicar als veïns d’aquest carrer el projecte de remodelació de la via, uns treballs que haurien de començar passat l’estiu i que volen transformar el carrer per igualar-lo al carrer Major, és a dir, amb plataforma única, amb major espai pels vianants i amb un únic sentit de circulació.

El consistori vol que la illa entre els carrers Major, part de Francesc Macià, Baix i Mig siguin d’una mateixa estètica i funcionalitat.

Els veïns, que van mostrar-se atents a les explicacions, van exposar els seus dubtes i les seves reclamacions. Les principal van ser demanar millores a la part alta del carrer de Baix, on d’entrada no es reformarà. Els veïns consideren que és un tram en males condicions i van demanar millores.

Un dels aspectes que els veïns no veuen amb bons ulls del pla de reforma del carrer, és que a partir d’ara només serà d’un únic sentit de circulació, de baixada cap al centre. Els veïns van explicar que molts garatges preparats per a grans vehicles com tractors o camions, estan orientats per poder entrar-hi en pujada i no en baixada.

Per la seva banda el consistori es va comprometre a estudiar i a ajudar als veïns a prendre les mesures correctores que calgués per solucionar aquests problemes.

La reforma del carrer de Baix, un dels més antics del nostre poble, és una de les actuacions previstes per aquest any, juntament amb la remodelació parcial dels carrers Girona i Capdevila. En aquests dos casos, es vol ampliar una de les voreres, per donar protagonisme als vianants, millorant l’entorna amb arbres i mobiliari urbà. El consistori també es reunirà amb els veïns d’aquestes vies per presentar-los els projectes de remodelació.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics