La policia controla i identifica a 250 joves de la zona d’oci de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Durant dos caps de setmana, a principis de maig i a principis de juny, un ampli dispositiu policial ha controlat la zona d’oci dels Pins, una de les més concorregudes del municipi.

Els dispositiu estaven composats per agents dels Mossos d’Esquadra de Blanes, amb el suport d’agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius, la Unitat Canina dels Mossos i la Policia Local de Blanes.

La majoria dels joves que s’adrecen a Blanes per gaudir de l’oferta lúdica de la població ho fan durant la nit de dissabte i arriben a Blanes amb tren, molts d’ells, provinents de la zona de Barcelona i rodalies.

És per això que el dispositiu policia va tenir dues fases. Una primera per controlar l’arribada dels trens del dissabte, quan els agents escorcollaven i identificaven alguns dels joves que baixaven dels combois per tal d’assegurar-se que no portaven substancies estupefaents o armes. De forma paral•lela, la unitat canina dels mossos d’esquadra també registrava els trens i les vies.

La segona fase es feia un cop tancaven les discoteques, i consistia en vigilar el retorn de joves cap a l’estació per evitar desordre.

La Policia Local de Blanes i els vigilants de la RENFE van col•laborar uns intensificant el patrullatge en el recorregut entre l’estació i la zona lúdica i els vigilants dins el perímetre de l’estació.

Durant els dos caps de setmana s’han escorcollat 250 joves. En aquests registres s’han detectat 12 armes prohibides i a 29 joves se’ls ha decomissat substancies estupefaents. A més 2 dels nois han estat imputats per danys en un tren i a l’estació de Renfe.

Segons fonts policials, els dispositius de control de joves tindran continuïtat durant propers caps de setmana per tal de garantir la seguretat a la zona d’oci nocturn de la ciutat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics