Sopar de germanor amb veïns d’Ax Les Thermes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Com cada any per aquestes dates, un grup de 50 vilatans d’Ax han vingut a passar unes jornades al nostre poble. Coincidint amb aquesta estada, demà dissabte es farà un sopar de germanor a la plaça de Poppi a partir de les 21h, en el que a més hi haurà diferents actuacions.

Durant les passades festes de Nadal, la Cobla de PLF va viatjar a Ax per fer una actuació i llavors van quedar que l’escola de música d’aquesta localitat francesa tornaria la visita per actuar a casa nostra.

Aprofitant la tradicional estada de vilatans d’AX a PLF, demà actuaran algun dels alumnes de l’escola de música francesa amb els membres de l’escola local. En total hi ha una desena d’alumnes francesos que oferiran actuacions obertes a tothom, que es combinaran amb un sopar de germanor.

Ho ha explicat Marc Freixa, que és membre de l’Ampa de l’Escola de Musica i Dansa de PLF.

El sopar serà a base d’entrepans i per tant no té un preu tancat. També hi haurà servei de bar durant l’actuació de la plaça de Poppi.

Segons Freixa, la trobada de demà també servirà per conèixer el nou alcalde de Poppi, un altre dels municipi agermanats amb PLF.

I és que a finals de maig es van fer eleccions municipals en aquesta població italiana, amb canvi d’alcaldia. La primera sortida del nou alcalde, que es diu Carlo Toni, serà a PLF, acompanyat d’alguns nous regidors, per venir a conèixer els seus homòlegs palafollenc i francès.

Es dóna el cas que l’alcalde d’Ax també és nou, ja que va ser escollit en les passades eleccions del mes de març.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics