250 cerveses artesanes es donaran cita aquest cap de setmana a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Associació Birrasana, Cervesa Marina i l’Ajuntament de Blanes van presentar ahir la quarta edició del Birrasana, el Festival de Cervesa Artesana de Blanes que tindrà lloc de divendres a diumenge la ciutat. Justament aquesta és una de les primeres novetats, ja que a diferència de les tres últimes edicions l’activitat començarà divendres a la tarda i durarà tres dies i no 2 com fins ara. A més també canvi el format d’instal•lació.

Així, en comptes de les carpes individualitzades on s’hi allotjaven les diferents empreses participants fins ara, el festival es realitzarà sota una gran carpa de 1.500 m2 amb l’objectiu d’unificar i donar un caire més professional a tot el muntatge i a la seva pròpia imatge. La carpa, al passeig del mar, tindrà 100 metres de llargada per 15 d’amplada, de manera que els visitants podran degustar els productes més còmodament.

Amb el Birrasana, Blanes esdevindrà la capital europea de la cervesa artesana amb la participació de 51 cervesers catalans, estatals però també de Bèlgica, Itàlia, Anglaterra, el País de Gal•les o França, entre d’altres. Hi haurà una representació de diverses empreses estrangeres establertes a Catalunya, que oferiran cervesa que es produeix a Dinamarca i als Estats Units. En total, el públic assistent podrà degustar més de 250 tipus de cervesa, a banda d’activitats complementàries que es faran per animar aquesta cita.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics