Els Fondistes de Blanes preparen la 2a Escalada a St Joan

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Un més després de l’èxit de la 1a Trail Selva Marítima, ara el Grup Fondistes Blanes ja està immers en la preparació de la 2a edició de l’Escalada a Sant Joan, que es farà el proper 23 de juny, coincidint amb la revetlla.

Es tracta d’una cursa curta, de només 1.3 km de traçat, però de gran intensitat, ja que cal arribar al cim de la muntanya on està el el castell de St Joan. Són un 1702 m de desnivell que cal ascendir pujant un total de 666 esglaons.

La prova està oberta tant a caminants com a corredors, i està inclosa dins un seguit d’activitats que tindran lloc al Passeig de Mar de Blanes en motiu de la revetlla de Sant Joan.

La sortida es farà des de la platja de davant el passeig a 2/4 de 8 del vespre; els primers 100 metres de recorregut transcorren per la sorra i els 500 metres següents ho fan per diversos carrers del centre fins enfilar els primers esglaons.

A partir d’aquí, diferents trams d’escales condueixen fins dalt de Sant Joan on hi ha situada la línia d’arribada. Serà allí on els participants trobaran un avituallament amb fruita, aigua i coca de Sant Joan. Un cop finalitzada la cursa, pels volts de les 9 de la nit, al Passeig de Mar es farà l’entrega de premis als tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria: juvenil, sènior i veterà.

Les inscripcions estan limitades a 200 participants i tenen un preu de 5€ que es poden tramitar on-line a la plana web dels fondistes de blanes fins aquest divendres al migdia.

En cas que no s’arribi a aquest topall del 20 de juny, el mateix dia de la revetlla es vendran dorsals abans de la sortida al Passeig de Mar.

L’any passat en què es va fer la primera edició de la prova, la pluja, que va estar presidint gairebé tota la jornada, va deslluir la cursa. Al final van participar més d’un centenar de corredors. El més ràpid va acabar l’ascensió en menys de 8 minuts en categoria masculina i menys d’11 en categoria femenina.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics