El PP critica l’estat de les voreres de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El portaveu dels populars, Óscar Bermán ha criticat l’estat de les voreres d’alguns carrers de PLF. Creu que estan en un estat lamentable i dóna la raó als veïns que es queixen.

La crítica, publicada al seu blog, va acompanyada de fotografies de les voreres del carrer Jacint Verdaguer, rere la Plaça Major, on es pot observar com la vegetació ha colonitzat gran part de les voreres estretes que hi ha en aquest vial.

Bermán afirma que per aquestes voreres no poden passar ni nens, ni gent gran, ni persones amb mobilitat reduïda.

Per tot plegat acusa de deixadesa al govern local i afirma que desconeixen la realitat del nostre municipi perquè no surten dels despatxos de l’Ajuntament.

Com ja va fer a RP, Bermán també critica l’estat dels parcs i jardins de PLF i opina que les obres que s’han engegat en els últims mesos al poble responen a una tàctica electoral amb la mirada posada a les properes eleccions municipals de l’any que ve.

Especialment crític s’ha mostrat amb el canvi de façana d’entrada al poble, on l’Ajuntament  vol fer més piràmides i col·locar unes lletres gegants. Tot plegat porta a Bermán a parlar de l’Alcalde com a “Tutankamon Agustí”. Critica la despesa d’aquesta  actuació, que la considera desmesurada i inútil en temps de crisi.

Justament Bermán signa una carta que ahir a la tarda es va distribuir casa per casa al barri de St Lluís. La missiva, signada pel regidor, però sense cap logotip del PP o de l’Associació de veïns d’aquest barri, dóna les gràcies als veïns de St Lluís per la participació en la posada en marxa de la capella que hi ha en aquest barri palafollenc. A més, s’alegra del que considera èxit de la processó dels Legionaris de Barcelona pels carrers d’aquesta zona del municipi  aquesta última setmana santa. Creu que ha estat un triomf del veïns barri, i que ha suposat un incentiu econòmic pels negocis de St Lluís.

Aquesta processó dels antics legionaris, abillats amb els seus uniformes de gala, lluint armes falses i cantant el tradicional himne de la Legió,  va ser organitzada per l’Associació de Veïns de St Lluís el dissabte sant pels principals carrers del barri.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics