La Banda de Música actua a París i a Eurodisney aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La delegació de la Generalitat a la capital francesa, ha convidat a la Banda Municipal de Música de PLF a participar aquest cap de setmana de la festa de la música que es fa al país veí.

En el seu dia, la delegada del govern català a París va sentir a la formació local tocar en un concert i va convidar a la Banda a participar el proper 11 de setembre a Paris en els actes de la diada. La data, però, coincideix amb la Festa Majori de PLF i amb l’inici de curs de molts dels components de la banda, pel que finalment es va canviar pel proper dia 21 de juny, dia de la Música al país veí quan totes les ciutats s’omplen d’actuacions en públic.

D’aquesta manera la Banda actuarà prop de Notredame aquest dissabte a la tarda. Ho ha explicat Marc Freixa que és membre de la Banda Municipal de Música de PLF.

Un cop confirmada l’actuació al centre de París, la banda demanar poder actuar dins el parc d’Eurodisney. Tot i les reticències inicial i després d’escoltar l’últim CD gravat per la formació fa sols uns mesos, el propi parc va trucar a la Banda per actuar dilluns al gran teatre proper a l’Space Mountain a les 12 del migdia.

Abans de les actuacions el grup de palafollenc, que estarà composat per un centenar de persones serà rebut a la Delgació del govern de la Generalitat a París, que és qui s’ha encarregat de gestionar l’actuació del centre de la ciutat. A la recepció també assistiran l’alcalde i alguns regidors de PLF.

Segons ha informat la banda de música, les actuacions tant al centre de París com a Eurodisney, serà composat per un repertori variat amb les bandes sonores de pel•lícules, cançons habituals de la formació local i també peces tradicionals catalanes.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics