URGENT

Ferida greu una nena en una piscina del Water World

Compartiu aquesta història

Una nena de 12 anys ha quedat ferida greu aquest dijous al matí després d’ofegar-se en una piscina del parc aquàtic Waterworld de Lloret de Mar, segons ha informat el SEM. Els fets s’han produït poc després de les onze del matí a la piscina ‘Llac relax’ del parc on la menor feia un joc de competició amb les seves amigues consistent en aguantar el màxim temps possible sota l’aigua sense respirar i s’ha ofegat. La nena ha patit una aturada cardíaca i el socorrista del parc li ha practicat les maniobres de reanimació, de manera que ha recuperar el pols. Posteriorment, ha tornat a quedar inconscient i els serveis d’emergència del parc han avisat el SEM.

Un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat la menor en estat greu a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on seguirà ingressada uns dies per fer un seguiment de la seva evolució i poder comprovar si l’incident li ha pogut deixar alguna seqüela.

Ahir a la tarda, i segons el Diari de Girona, la víctima es trobava estable.

El director de parcs aquàtics de la Costa Brava, Julià López, ha explicat que la víctima i les seves amigues que feien el joc de submersió a l’aigua pertanyen a un grup escolar de Girona i ha assegurat que la ràpida actuació dels serveis d’emergència del parc han evitat el que hagués pogut ser un tràgic desenllaç.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics