Ferida greu una nena en una piscina del Water World

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una nena de 12 anys ha quedat ferida greu aquest dijous al matí després d’ofegar-se en una piscina del parc aquàtic Waterworld de Lloret de Mar, segons ha informat el SEM. Els fets s’han produït poc després de les onze del matí a la piscina ‘Llac relax’ del parc on la menor feia un joc de competició amb les seves amigues consistent en aguantar el màxim temps possible sota l’aigua sense respirar i s’ha ofegat. La nena ha patit una aturada cardíaca i el socorrista del parc li ha practicat les maniobres de reanimació, de manera que ha recuperar el pols. Posteriorment, ha tornat a quedar inconscient i els serveis d’emergència del parc han avisat el SEM.

Un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat la menor en estat greu a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on seguirà ingressada uns dies per fer un seguiment de la seva evolució i poder comprovar si l’incident li ha pogut deixar alguna seqüela.

Ahir a la tarda, i segons el Diari de Girona, la víctima es trobava estable.

El director de parcs aquàtics de la Costa Brava, Julià López, ha explicat que la víctima i les seves amigues que feien el joc de submersió a l’aigua pertanyen a un grup escolar de Girona i ha assegurat que la ràpida actuació dels serveis d’emergència del parc han evitat el que hagués pogut ser un tràgic desenllaç.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics