PLF recupera la nit dels Oracles

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà des de les 10 del matí fins a les 12 de la nit PLF viurà una jornada carregada de misticisme. L’esdevediment nascut de la iniciativa de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls amb la col•laboració de l’Ajuntament de PLF estan organitzant una fira temàtica amb unes 40 parades per tots els gustos ambientades a l’època de les bruixes, el tarot i altres elements relacionats amb el món de la màgia.

El president de l’Associació de Comerciants de PLF, Francesc Treserras, declara que la idea és millorar l’experiència de la 1a edició i poder celebrar una fira en millors condicions

Més enllà de les parades també s’estan preparant una sèrie d’espectacles per a totes les edats. Les activitats estaran repartides pels carrers del centre i la Plaça Major, unes zones que es guarniran especialment per donar ambientació a l’acte. Com que els carrers del centre estaran ocupats per les parades i les activitats, durant tota la jornada la zona tindrà restringit el trànsit, pel que es recomana estar pendents de la senyalització excepcional.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics