URGENT

Un estudi sobre la “Convivència amb els discapacitats intel•lectuals” guanya el concurs de treballs de recerca de PLF

Compartiu aquesta història

Ahir a la nit es va fer entrega a la sala d’actes de l’institut Font del Ferro de PLF els premis als millors treballs de recerca d’enguany. Aquest projectes d’investigació són elaborats pels alumnes de batxillerat sobre algun aspecte científic, social o cultural amb tota la formació que han adquirit al llarg de la seva formació.

L’estudi guanyador tractava la Convivència i la inclusió social dels discapacitats intel•lectuals. Aquest treball és de l’alumne de l’Institut Font del Ferro de PLF, Sara Cebellán, qui va rebre un premi de 500€.

El segon esglaó del podi el va ocupar l’alumne Anna Rubio i el seu treball Energia verda, present o futur?. Un treball que ha sigut guardonat amb un xec valorat en 300€.

I el tercer lloc va ser per la música i la televisió digital de l’Àlex Piqueras Mendieta que va rebre un premi valorat en 200€

La tècnica d’ensenyament de l’Ajuntament de PLF, Olga Samper, valora positivament que es mantingui el mateix nombre de participants any rere any.

En aquesta setena entrega dels premis de 2n de batxillerat es van presentar fins a 11 treballs elaborats per 13 alumnes, ja que hi havia 2 treballs que estaven compartits entre dos estudiants.

Tal com apunta l’organització, aquest treballs es tracten dels millors projectes de recerca dels alumnes de 2n de batxillerat empadronats a PLF, siguin o no estudiants de l’IES Font del Ferro.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics