L’alcalde de Blanes nega davant de la justícia qualsevol tracte de favor amb l’escola de música municipal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des del 2006 fins l’any passat, l’escola de música de Blanes rebia una subvenció anual de 45.000 euros. Una assignació que el president del Blanes Hoquei Club Fundació, Josep Ridaura, va denunciar davant dels jutjats per un suposat delicte de prevaricació i tràfic d’influències continuat.

L’alcalde, en canvi, ja ha declarat que el conveni amb l’Associació Banda i Cobla del col•legi Santa Maria va ser aprovat per unanimitat pels 21 regidors de Blanes l’any 2006. A més, l’alcalde defensa que el batlle convergent que el va succeir l’any 2010, Josep Trias, també va tornar a ratificar el conveni amb la banda de musica.

Josep Marigó també va declarar davant del jutge d’instrucció número 2 de Blanes que mentre l’escola de musica havia rebut des del 2003 poc més de 400.000 euros, les subvencions municipals al club de hoquei presidit per Ridaura pujarien a més d’un milió d’euros en tot aquest període.

Davant del jutge també van declarar com a imputats l’interventor de l’Ajuntament, Francisco Lucio i la dona de Marigó, qui també va estar a la junta de l’escola de música entre el 2002 i el 2008.

L’advocat de l’alcalde de Blanes ja ha anunciat que si el jutge arxiva la querella i desimputa Marigó, es plantejarà denunciar a Ridaura per denuncia falsa i estafa processal.

Segons el president del club d’hoquei, s’ha d’esclarir com es van gastar els diners de les ajudes a l’escola de música. A més, Ridaura té intencions d’esbrinar com es pagarà la defensa de l’alcalde, la seva adona i l’interventor municipal, ja que sembla ser que les pòlisses de l’Ajuntament no cobreixen els advocats pels casos de presumpta prevaricació i tràfic d’influències.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics