Últim dia per inscriure’s al torneig de bàsquet solidari de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fins a les 10 de la nit totes aquelles persones que ho desitgin poden apuntar-se al campionat de bàsquet 3×3 que organitza la Protectora d’Animals de PLF. El període d’inscripcions es va haver d’allargar fins avui, ja que fins ara no hi havia els suficients equips per preparar el torneig. Tal com apunta l’organitzadora Nadia Hidalga, encara no s’ha assolit el nombre d’equips apuntats per poder disputar la competició.

Com explica Hidalga, més enllà dels partits de bàsquet també hi haurà premis per als participants.

Per participar s’han de pagar uns 10€ per jugador al videoclub de PLF, o fer una transferència bancària. A més, tots els participants que ho desitgin, també podran gaudir d’un entrepà i pica-pica per uns 5 euros més a pagar en la inscripció. Uns diners que com ja ha explicat la organitzadora aniran destinats a les activitats benèfiques de la protectora d’animals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics