URGENT

Aquest vespre comença el festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona de Pineda de Mar

Compartiu aquesta història

El festival multidisciplinar de Pineda comptarà amb una sèrie de propostes artístiques actuals i de primer nivell. El certamen està dirigit a tots els públics i tractarà les diferents arts escèniques culturals per poder satisfer a la majoria dels espectadors.

Els humoristes Leo Harles i Sergio Olalla amb l’espectacle de monòlegs ¿Qué hay de nuevo? seran els encarregats de donar el tret de sortida de la quarta edició del festival aquesta mateixa nit a les 10.

Els espectacles s’aniran succeint durant totes les nits de divendres dels mesos de juliol i agost, i aniran acollint figures com Carlos Latre o Antonio Díaz, conegut com a Mago Pop.

En l’apartat musical es podran escoltar a grups com Els Pets, Mishima o Els Amics de les Arts. Per al concert de Sergio Dalma del 18 de juliol totes les entrades ja s’han exhaurit.

Per cada una de les actuacions hi haurà un aforament de 1.200 persones i tot el festival consta d’un pressupost de 220.000 euros, sobretot per fer front als catxets dels artistes que actuaran.

Paral•lelament, recordar que Ràdio PLF està regalant durant els últims dies entrades per assistir als espectacles de l’ARTS de Pineda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics